Lachman maakt verrassende transfer naar Engeland

25 juni 2015, 15:31

Na een teleurstellend verlopen seizoen trekt Darryl Lachman de deur van de Grolsch Veste alweer achter zich dicht. De centrale verdediger stapt over naar Sheffield Wednesday, een club uit het Engelse Championship. De oud-speler van PEC Zwolle heeft in Engeland voor twee jaar getekend.

De 25-jarige Lachman verruilde Zwolle een jaar geleden voor FC Twente. Hij tekende tot 2017 en had in de eerste weken van het seizoen een vaste basisplaats, maar raakte daarna op een zijspoor. In de laatste maanden van de afgelopen voetbaljaargang behoorde hij vaak niet eens tot de wedstrijdselectie.

Lachman is blij dat hij nu aan de slag kan bij Sheffield Wednesday. "Het is altijd mijn droom geweest om in Engeland te voetballen, dus ik kijk er enorm naar uit om voor Sheffield Wednesday te spelen. De plannen van de club om hogerop te komen hebben me erg enthousiast gemaakt. Ik heb tot dusver altijd in Nederland gespeeld en wilde graag iets anders. Ik wil laten zien dat ik goed genoeg ben voor een basisplaats."

Bij Sheffield Wednesday wordt Lachman de teamgenoot van landgenoot Glenn Loovens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen