'Cech ondergaat medische keuring bij Arsenal'

26 juni 2015, 11:08   Bijgewerkt: 26 juni 2015, 11:22

De transfer van Petr Cech van Chelsea naar Arsenal nadert zijn voltooiing. Volgens BBC Sport heeft de Tsjechische doelman een akkoord bereikt met de Gunners en wordt hij vandaag (vrijdag) medisch gekeurd. Beide clubs zouden eerder al overeenstemming hebben bereikt over de transfersom.

De 33-jarige Cech was jarenlang de onomstreden eerste keeper van Chelsea, tussen 2004 en 2014 verdedigde hij het doel van de Londense club. Afgelopen seizoen moest hij zijn basisplaats afstaan aan de Belg Thibaut Courtois. Bij Arsenal hoopt de 33-jarige doelman weer wekelijks aan spelen toe te komen.

In totaal speelde Cech ruim driehonderd wedstrijden voor Chelsea, met de club won hij onder meer vier landstitels, vier FA Cups, een keer de Champions League en een keer de Europa League. Hij kwam in de zomer van 2004 over van het Franse Stade Rennes, daarvoor keepte hij in eigen land bij Sparta Praag.

Cech wordt de eerste aankoop van Arsenal voor het seizoen 2015/2016. De formatie van manager Arsene Wenger werd vorig seizoen derde in de Premier League, achter kampioen Chelsea en Man City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen