Isimat-Mirin blijft PSV'er: "Grote club met geweldige fans"

26 juni 2015, 16:15

Nicolas Isimat-Mirin speelt ook de komende jaren in het shirt van PSV. De landskampioen heeft met AS Monaco overeenstemming bereikt over de komst van de verdediger, die het afgelopen seizoen al gehuurd werd. Isimat-Mirin heeft in het Philips Stadion een contract tot de zomer van 2019 getekend.

Met de 23-jarige Isimat-Mirin in de selectie werd PSV het afgelopen seizoen kampioen van Nederland. De Fransman was geen vaste basisspeler, maar gold als eerste stand-in voor de centrale verdedigers Karim Rekik en Jeffrey Bruma. In die rol kwam hij tot 24 wedstrijden in het eerste, waarvan vijftien in de Eredivisie.

Tijdens het kampioensfeest van PSV bleek dat Isimat niet alleen een prima voetballer, maar ook een echte sfeermaker is. "Ik ben blij met alle reacties van de fans sinds het kampioenschap en het feest", zegt de verdediger op de website van PSV. "Net zoals ik heel blij ben dat ik nu definitief bij PSV kan spelen. Een grote club, met geweldige fans. Ik wil er samen met hun steun alles aan doen om het succes van vorig jaar door te zetten. Ik ben echt heel blij met mijn contract hier", aldus de fysiek sterke Fransman van Haïtiaanse afkomst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen