Jara klaar op Copa América na dubieuze overtreding

Ger
28 juni 2015, 21:41

Gonzalo Jara moet de resterende wedstrijden van de Copa América aan zich voorbij laten gaan. De international van Chili heeft een schorsing ontvangen voor zijn bizarre gedrag in het duel met Uruguay. Jara prikte toen een vinger tussen de billen van tegenstander Edinson Cavani. Voor die actie moet hij nu drie wedstrijden vanaf de kant toekijken.

De 29-jarige Jara ging op absurde wijze over de schreef tijdens de kwartfinales van de Copa América. Cavani reageerde op de abnormale handeling door een tikje uit te delen. Jara stortte vervolgens ter aarde, waarna de aanvaller geel kreeg. Dat was zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, waardoor Uruguay met tien man verder moest.

Het incident ontging de Braziliaanse arbiter, maar camera's legden de opmerkelijke actie duidelijk vast. Op basis van de beelden is Jara alsnog geschorst. Chili bereikte door een 1-0 overwinning op Uruguay de halve eindstrijd van de Copa, waarin Peru de opponent is.

Door de sanctie moet Jara, die door zijn Duitse club FSV Mainz 05 al in de uitverkoop is gedaan, dat duel en de eventuele finale missen. Daarna dient hij ook nog een derde wedstrijd uit te zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen