Gilissen keert bij NAC Breda terug op oude nest

29 juni 2015, 16:34

Tim Gilissen keert als Manager Jeugdopleiding terug bij NAC Breda. De voormalige middenvelder gaat zich in het Rat Verlegh Stadion, waar hij tussen 2007 en 2014 als speler actief was, bezig houden met de dagelijkse operationele en beleidsmatige gang van zaken rond de jeugdopleiding van de Brabantse club.

"Ik ben verguld dat ik terug kan keren bij NAC en ben erg dankbaar dat ik me dagelijks mag bezig houden met de ontwikkeling van voetballers onder de 20 jaar", zegt Gilissen op de NAC-website.

NAC meldt tevens dat Eric Hellemons de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding wordt. De oefenmeester is sinds de winterstop van het afgelopen seizoen assistent-coach bij het eerste elftal. Ondanks zijn nieuwe functie blijft hij in die rol actief . "De afgelopen seizoenen is er een goed raamwerk weggezet om de jeugdopleiding succesvol te maken. Wij zijn de goede weg ingeslagen en hebben met de certificering van de KNVB een naam hoog te houden. Ik werk graag met de technische staf en Tim samen om het werk van Geert Brusselers (vertrokken naar PSV, red) voort te zetten", aldus Hellemons, wiens contract bij NAC is verlengd tot medio 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen