Exit voor Negredo, Nastasic en Sinclair bij Man City

1 juli 2015, 16:24

Voor Manchester City is het, zoals ze daar de afgelopen jaren wel gewend zijn, weer een drukke transfermarkt. Maar in plaats van dat er veel spelers aan boord worden gehaald, vertrekken er juist veel spelers uit het Etihad Stadium. The Citizens maken via de officiële kanalen bekend dat Alvaro Negredo (foto), Matija Nastasic en Scott Sinclair zich niet meer zullen melden in Manchester.

De drie spelers werden in het afgelopen seizoen verhuurd. Deze huurperiode is omgezet in een permanent verblijf bij Valencia (Negredo), Schalke 04 (Nastasic) en Aston Villa (Sinclair). Negredo maakte in het seizoen 2013/2014 nog 23 doelpunten voor Man City.

In een eerder stadium nam Man City al afscheid van James Milner (Liverpool), Micah Richards (Aston Villa) en Dedryck Boyata (Celtic). Ook Karim Rekik, afgelopen seizoenen verhuurd aan PSV, is vertrokken (Olympique Marseille). Het contract van oud-Feyenoorder John Guidetti werd ondertussen ontbonden, terwijl Jack Burne verhuurd wordt aan SC Cambuur. Doelman Richard Wright verlengde zijn contract met één jaar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen