Gündogan verrast en tekent toch bij in Dortmund

1 juli 2015, 18:49

Borussia Dortmund verbaast vriend en vijand met een opvallend nieuwsbericht. De Duitse topclub heeft aangekondigd dat Ilkay Gündogan tóch zal blijven. De 24-jarige middenvelder, die nadrukkelijk op weg was naar de uitgang, heeft zijn contract tot medio 2017 verlengd.

Eerder zag Gündogan af van een contractverlenging in Dortmund, maar deze is er dus toch gekomen. "Ik ben blij dat er eindelijk duidelijkheid is en dat ik bij Dortmund kan blijven spelen. Ik richt me vanaf nu volledig op de voorbereiding, in augustus willen we weer volle bak gaan", zei de Duitse international na het ondertekenen van zijn nieuwe contract.

Sportief directeur Michael Zorc van Dortmund is zeer verheugd met de keuze van Gündogan om langer bij BVB te blijven. "We zijn hier erg blij mee. Ik ben ervan overtuigd dat hij een mooie bijdrage kan leveren aan het bereiken van onze sportieve doelen", aldus Zorc.

Gündogan werd in 2011 overgenomen van 1.FC Nürnberg en kwam tot dusver tot tachtig optredens in de Bundesliga, waarin hij negen keer wist te scoren. De middenvelder werd de afgelopen tijd in verband gebracht met diverse Engelse clubs en Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen