Ten Rouwelaar en Falkenburg willen salaris inleveren bij NAC

2 juli 2015, 23:51

Jelle ten Rouwelaar en Erik Falkenburg zijn met NAC Breda in gesprek over een eventueel loonoffer. Beide spelers hebben geen clausule in hun contact dat ze minder gaan verdienen bij degradatie naar de Jupiler League, maar toch sluit het duo een verlaging van het salaris niet uit.

NAC heeft de spelers gevraagd om loon in te leveren, omdat de club het financieel zwaar heeft na de degradatie.  "Ik heb met Justin Goetzee (directeur, red.) gesproken en dat was een goed gesprek", zegt ten Rouwelaar tegen Omroep Brabant. "Ik ga alleen niet roepen dat ik dertig, tien of één procent ga inleveren. Ik vind het heel vervelend dat mijn contract naar buiten is gekomen en dat het nu ineens een issue is. Maar ik denk dat de supporters mij na negen jaar wel kennen, dat de meeste NAC-supporters wel weten wat er in mij omgaat."

Ook Erik Falkenburg sluit niet uit dat hij financieel een offer gaat maken. "Officieel is het mij nog niets gevraagd. Maar officieus ben ik wel op de hoogte. Ik weet er in ieder geval van. Binnenkort ga ik met Justin Goetzee om de tafel. Ik sluit een loonoffer niet uit als ik blijf." Dat laatste is overigens nog zeer de vraag. Hij geniet ook interesse van rivaal Willem II. "Ik weet dat het gevoelig ligt, maar ik heb inderdaad met Willem II-coach Jurgen Streppel gesproken. Ik ben er over aan het nadenken. Maar de kans is ook groot dat ik bij NAC blijf. Met de club kampioen worden en er vijfentwintig inschieten is ook top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen