Chelsea huurt Radamel Falcao van AS Monaco

3 juli 2015, 14:48

Radamel Falcao speelt ook komend seizoen in de Engelse Premier League. AS Monaco verhuurt de 29-jarige spits uit Colombia voor één jaar aan Chelsea. Afgelopen jaargang kwam Falcao op huurbasis uit voor het Manchester United van manager Louis van Gaal.

"Ik ben heel blij om bij Chelsea aan de slag te gaan en ik kan niet wachten om aan te sluiten bij de training en te helpen bij de jacht op het prolongeren van de titel en het succesvol zijn in Europa", reageert Falcao op de officiële website van Chelsea. De aanvaller was bij Manchester United niet verzekerd van een basisplaats. Hij speelde 26 competitiewedstrijden voor de equipe van Van Gaal, waarvan twaalf als invaller, en maakte daarin vier doelpunten.

Falcao kwam eerder uit voor onder meer River Plate, FC Porto en Atlético Madrid. In de zomer van 2013 stapte hij over naar AS Monaco. De Monegaskische club beleefde maar een half jaar plezier aan hem; in januari 2014 scheurde Falcao zijn kruisband af. Hierdoor ging het WK in Brazilië aan hem voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen