Geblesseerd trio Excelsior moet nog geduld hebben

3 juli 2015, 16:13

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen ontbreken er nog drie spelers op de training bij Excelsior. Luigi Bruins, Alessandro Damen en Kevin Vermeulen kunnen nog niet met de groep toewerken naar de nieuwe jaargang, omdat zij kampen met blessures.

Bruins meldde zich vrijdag weer voor het eerst op Woudestein, maar deed dat nog met zijn been in het gips. Hij werd geholpen aan een wond op zijn been, die operatief gedicht is. "Ik durf niet te zeggen hoe lang het nog gaat duren voordat ik kan aansluiten bij de groep. Ik heb vaker gedacht dat het de goede kant op ging en daarom waag ik me niet meer aan een voorspelling. Ik hoop in elk geval zo snel mogelijk", aldus de technicus op de clubwebsite.

Vermeulen hield aan uitwedstrijd tegen SC Cambuur in de slotfase van het seizoen een gebroken kuitbeen over. Hij verwacht over vier of vijf weken terug te keren. "Het gaat de goede kant op. Ik ben elf weken geleden geopereerd. Daarna mocht ik twee weken niks doen en in de vakantie heb ik verschillende oefenvormen gedaan. Deze week heb ik allerlei loopvormen gedaan en ben ik voorzichtig bezig geweest met de bal. Het is vooral een kwestie van voorzichtig opbouwen en goed naar mijn lichaam luisteren."

Alessandro Damen moet nog tot de winterstop geduld hebben, wegens het herstel na een knieoperatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen