Excelsior slaat bod op Botaka af en test Hasselbaink

3 juli 2015, 19:32

Volop ontwikkelingen bij Excelsior. De Kralingse club heeft een bod op Jordan Botaka ontvangen van het Zwitserse FC Sion, maar is niet akkoord gegaan met het voorgesteld bedrag. Daarnaast hebben de Rotterdammers een speler op proef. Nigel Hasselbaink mag een contract af proberen te dwingen op Woudestein.

Er is dus concrete Zwitserse interesse in Botaka. "Er is inderdaad contact geweest", zegt directeur Ferry de Haan tegen FOX Sports. "Maar na dat eerste bod hebben we niets meer vernomen. Het was ook geen aanbieding waarover wij gingen twijfelen om Jordan te laten gaan. We wachten nu rustig af", aldus De Haan, die ondanks een contract voor één jaar niet per definitie af wil van Botaka. "Nee, wie zijn wij om zoiets te claimen? Over al onze spelers valt te praten, maar het is niet zo dat Jordan weg moet."

Mogelijk komt Nigel Hasselbaink, de neef van oud-international Jerrel, de gelederen daarentegen versterken. Hij mag zich, na zijn vertrek bij Hamilton Academical bewijzen in een stageperiode. Dat meldt VI. Ook Theo Timmermans, oud-doelman van SC Veendam en FC Volendam, is op proef bij Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen