Lavezzi: "Messi gaat ooit iets winnen met Argentinië"

5 juli 2015, 14:37

Lionel Messi won in 2005 met Argentinië het WK onder 20 in Nederland en drie jaar later volgde in Beijing olympisch goud, maar de sterspeler wacht nog altijd op zijn eerste grote prijs met de A-selectie van de Albiceleste. Een jaar na de verloren WK-finale tegen Duitsland volgde een nederlaag in de eindstrijd van de Copa América in en tegen Chili.

Ploeggenoot Ezequiel Lavezzi blijft echter vertrouwen houden dat Messi ooit een prijs zal pakken met Argentinië. "Op een bepaald moment zal Leo is iets winnen met Argentinië", zegt de aanvaller op de officiële website van de Copa América. "We dachten dat dit een kans was om toe te slaan, maar helaas is dat niet gelukt. Dat doet ontzettend veel pijn."

"Opnieuw blijven we achter met een bittere smaak in onze mond. Dat doet pijn, aangezien we het geloof hadden dat dit de kans was om iets te winnen", vervolgt Lavezzi. "Ik denk wel dat we op deze voet verder moeten gaan. We hebben een goede selectie, we moeten alleen nog dat beetje extra vinden om iets te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen