Martina 'van bodem' naar Engelse Premier League

7 juli 2015, 12:06

Cuco Martina vertrekt definitief naar de Engelse Premier League. De 25-jarige verdediger uit Curaçao verkast naar het Southampton van manager Ronald Koeman, waar hij een meerjarig contract zal tekenen. Martina wordt overgenomen van FC Twente.

"Het was voor mij verrassend dat deze transfer zo snel is afgerond", zegt Martina op de website van zijn management P4P. "Dit is voor mij een heel goede stap. Ik heb kort met Ronald Koeman gesproken over mijn positie in het team en hoe hij dat ziet. Van daaruit hoop ik dat ik veel speelminuten kan maken bij Southampton en dat ik de kans krijg om te laten zien wat ik kan, maar dat ligt natuurlijk vooral aan mezelf."

Martina begon zijn carrière bij RBC Roosendaal. Na het faillissement van die club speelde hij voor RKC Waalwijk, dat hem medio 2013 naar FC Twente zag gaan. "Het is zo dat ik van de bodem vandaan kom", vervolgt Martina. "Via RBC kreeg ik een stage bij RKC en verdiende ik daar een contract voor drie jaar. Na twee seizoenen ging ik naar FC Twente en heb daar ook gewoon mijn ding gedaan, waardoor nu deze mooie stap komt. Het is een lange weg geweest, maar daardoor sta ik nu wel waar ik sta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen