Ebecilio vindt volgende werkgever in Oost-Europa

7 juli 2015, 13:43

Lorenzo Ebecilio heeft een nieuwe werkgever gevonden in Oost-Europa. De 23-jarige Nederlandse aanvaller tekende dinsdag een contract voor drie seizoenen bij Anzhi Makhachkala.

Ebecilio doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist nooit echt door te breken in het eerste elftal van de Amsterdamse club. De voormalig jeugdinternational van Oranje stapte in januari 2013 over naar het Oekraïense Metallurg Donetsk. Ook bij dat team wist hij geen vaste basisplaats te veroveren. Metallurg Donetsk verhuurde hem aan achtereenvolgens Qabala uit Azerbeidzjan en het Russische Mordovia Saransk. Zijn transfer van Metallurg Donetsk naar Anzhi is permanent.

"Uiteraard ken ik Anzhi Makhachkala, hier hebben in het verleden grote voetballers gespeeld", reageert Ebecilio op de website van zijn nieuwe club. "Ik ben heel blij om hier te zijn. Het seizoen begint binnenkort, maar ik kan niet wachten om voor Anzhi uit te komen in officiële wedstrijden. Ik zal er in de komende tien dagen alles aan doen om in topconditie te geraken voor 19 juli."

Anzhi begint op die datum met een wedstrijd tegen medepromovendus Krylia Sovetov Samara aan het seizoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen