FC Emmen haalt Meulens terug uit Roemenië

7 juli 2015, 15:57

Rihairo Meulens houdt het na een half jaar al weer voor gezien in Roemenië. De 27-jarige aanvaller, international van Curaçao, verruilt Rapid Boekarest voor FC Emmen. Hij heeft een contract voor één jaar, met de optie voor nog een seizoen getekend bij de Drentse Jupiler League-club. Meulens speelde eerder voor onder meer Vitesse, Roda JC Kerkrade en FC Dordrecht.

"Rihairo Meulens is een speler die met zijn 27 jaar al 220 wedstrijden (29 doelpunten) in het betaald voetbal heeft gespeeld, waarvan bijna een kwart op eredivisieniveau. Op basis van die statistieken kan je dus stellen dat hij tussen het niveau van Eredivisie en de top van de Jupiler League zweeft. Wij verwachten dat hij met zijn aanvallende kwaliteiten en ervaring een goede impuls kan geven aan onze selectie'", aldus Emmen-directeur Wim Beekman op de clubwebsite.

Meulens: "FC Emmen wil aanvallend en attractief voetbal spelen, dat trekt mij enorm. In de gesprekken met de technische mensen van de club werd gezegd dat ze de komende jaren er nóg een schepje bovenop willen doen om voor promotie naar de Eredivisie te kunnen spelen. Mijn hele profcarrière streef ik ernaar het hoogst haalbare te halen. De komende periode zal ik dit samen met FC Emmen proberen te doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen