Schuurman kijkt op tegen Gio: "Zo, dat is onze trainer"

8 juli 2015 – Jari Schuurman maakt sinds deze zomer deel uit van de A-selectie van Feyenoord. De aanvallende middenvelder is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van de Rotterdamse club. Hij vindt het mooi om nu tot de hoofdmacht te behoren en te trainen onder Giovanni van Bronckhorst, de nieuwe hoofdcoach.

Schuurman kijkt op tegen Gio: "Zo, dat is onze trainer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schuurman kijkt op tegen Van Bronckhorst, zegt hij op de clubsite. "Als jonge speler is het geweldig om met een trainer als Giovanni van Bronckhorst te mogen werken, die op het allerhoogste niveau heeft gespeeld. Toevallig zag ik deze week een filmpje voorbij komen van zijn prachtige doelpunt met Oranje tegen Uruguay, deze week precies vijf jaar geleden. Toen dacht ik wel even: zo, dat is onze trainer. Ook Dirk Kuyt is natuurlijk een heel grote speler. Vorig jaar speelde hij nog in de halve finale op het WK. Toch went het snel om met zo'n grote naam op het veld te staan. Dat moet ook, want uiteindelijk is hij een teamgenoot, net als alle andere jongens."

Dat hij nu tot de A-selectie van Feyenoord behoort, merkt Schuurman ook buiten het voetbal om. Steeds vaker spreken omstanders hem aan. "Twee jaar geleden kon ik overal rustig doorlopen, nu word ik vooral in mijn woonplaats Gorinchem steeds vaker herkend op straat. Dat is wennen, maar vooral heel leuk."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd