Real Madrid legt Carvajal (23) tot medio 2020 vast

8 juli 2015, 13:47

Daniel Carvajal mag zichzelf nog minimaal vijf jaar speler van Real Madrid noemen. De 23-jarige rechtsback heeft een nieuw contract getekend in het Estadio Santiago Bernabéu, tot de zomer van 2020.

Carvajal is een product van de eigen jeugdopleiding van Real. De verdediger kwam als 10-jarige jongen in de voetbalacademie van de Spaanse topclub terecht, doorliep alle jeugdteams en schopte het tot het tweede elftal. Daarna maakte hij, voordat hij zijn debuut in het eerste gemaakt had, de overstap naar het Duitse Bayer Leverkusen. Carvajal tekende voor vijf jaar in Duitsland, maar Real bedong daarbij de optie om hem na één jaar terug te kopen. Daar maakte de Koninklijke gebruik van, waardoor Carvajal in 2013 terugkeerde op het oude nest. Sindsdien is hij een vaste waarde en in 2014 debuteerde de verdediger in de nationale ploeg.

Het afgelopen seizoen kwam Carvajal tijdens 43 officiële wedstrijden in actie voor Real Madrid. Opvallend was vooral dat hij in de Spaanse competitie, in dertig duels, maar liefst twaalf keer een gele kaart kreeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen