Trefzekere Schuurman: "Deze rol ligt mij goed"

Ger
8 juli 2015, 23:21

Jari Schuurman maakte een uitstekende indruk in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen het Oostenrijkse SV Kematen (8-1). De jonge middenvelder nam drie doelpunten voor zijn rekening. Toch was de jeugdinternational na afloop niet geheel tevreden.

"Omdat ik er misschien nog wel meer dan drie had kunnen maken", blikt Schuurman, die op het driemans middenveld als een van de twee vooruitgeschoven middenvelders acteerde, terug op de website van Feyenoord. "Zo koos ik er in de slotfase voor om de bal af te leggen, terwijl ik misschien beter zelf had kunnen schieten. Ook raakte ik nog de lat. Uiteraard ben ik blij met mijn hattrick, maar als zowel ikzelf als het team nog iets scherper waren geweest, hadden we hier de dubbele cijfers kunnen halen."

Schuurman kwam de volledige negentig minuten in actie. En dat terwijl hij zaterdag tegen de amateurs van Feyenoord ook al een uur speelde. "Daar ben ik natuurlijk alleen maar blij mee. Ik voel me fit en geniet van het verblijf hier in Oostenrijk. Bovendien ligt de rol die ik vanavond had op het middenveld mij goed. Als een van de vooruit geschoven middenvelders kan ik veel voor het doel en dus in scoringspositie komen, daar ligt mijn kracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen