Franse transfer ADO-speler Kanon gaat in rook op

9 juli 2015, 17:39

Een flinke teleurstelling voor Wilfried Kanon. De 22-jarige verdediger van ADO Den Haag was hard op weg naar het Franse Lille OSC, maar ziet zijn transfer afketsen. De international van Ivoorkust kwam niet met succes door de medische keuring heen en dat heeft dus roet in het eten gegooid

Er lag in Frankrijk een vierjarig contract klaar voor Kanon, maar hij werd niet fit genoeg bevonden door Lille. "En dat wilde de club, omdat het voor zijn positie al twee spelers had die geblesseerd waren", zegt zijn zaakwaarnemer Jonathan Maarek tegen het Algemeen Dagblad.

Kanon keert één dezer dagen terug naar Den Haag, waar hij met de clubleiding om tafel zal gaan om het over zijn toekomst te hebben. De Ivoriaan staat nog één seizoen onder contract in de Hofstad. In maart werd de verdediger aan zijn meniscus geopereerd. "Dat heeft langer geduurd dan gedacht", stelt Maarek, die de berichten over problemen met het hart tegenspreekt. "Daar is geen sprake van."

Het afketsen is voor ADO een flinke streep door de rekening, aangezien de Hagenaars een slordige half miljoen euro zouden opstrijken voor Kanon.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen