Demmers: "Zuur dat je hier kansloos met 4-1 verliest"

9 juli 2015, 23:34

Het Europese sprookje van Go Ahead Eagles is al snel een kansloze missie gebleken. In de eerste voorronde van de Europa League werden de Deventenaren kansloos geëlimineerd door Ferencváros. In Emmen werd het nog 1-1, maar in Budapest ging de ploeg uit Overijssel met 4-1 ten onder. Coach Dennis Demmers baalt als een stekker.

Het ruime verlies in de Hongaarse hoofdstad was absoluut terecht, gaf Demmers na afloop van de wedstrijd toe in gesprek met RTV Oost. "We hebben geen enkele seconde van de wedstrijd recht gehad op een overwinning of er ook maar een wedstrijd van kunnen maken", constateerde de trainer.

Go Ahead ontbeerde volgens Demmers de durf om te voetballen. "Een aantal jongens leek de bal niet te willen hebben. Dat moet je in dit soort wedstrijden wel doen. Nu waren we de bal steeds heel snel kwijt en kregen we weer een snel tegendoelpunt. Dat is jammer, want daardoor was het al te snel gespeeld", aldus de oefenmeester van de Eagles.

Het Europese avontuur viel uiteindelijk dus toch wat tegen voor Go Ahead. "Vorige week in Emmen wilden we er een feest van maken. Dat is gelukt en dan ga je met goede moed hierheen. Maar dan is het wel zuur dat je hier kansloos met 4-1 verliest, terwijl je weet dat in Deventer de hele Brink vol staat", besluit Demmers, doelend op de fans die zich in de binnenstad hadden verzameld om naar de wedstrijd te kijken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen