PSV laat Hiljemark naar Palermo vertrekken

10 juli 2015, 17:00

Na Georginio Wijnaldum, die op het punt staat om zijn transfer naar Newcastle United af te ronden, heeft ook Oscar Hiljemark het spelershotel van PSV verlaten. De Zweed is onderweg naar Palermo, meldt de Eindhovense club. Met de transfer zou een bedrag van rond de drie miljoen euro gemoeid zijn.

De overstap van Hiljemark hing al enkele dagen in de lucht. In Eindhoven kwam de Zweed afgelopen seizoen, mede door blessures, weinig aan spelen toe. Bovendien zit de club, ondanks het vertrek van Wijnaldum, ruim in de middenvelders. Op de favoriete positie van Hiljemark kunnen ook onder meer Jorrit Hendrix en Andrés Guardado uit de voeten. De 23-jarige Zweed had nog een contract tot medio 2017 in het Philips Stadion.

Donderdag liet Hiljemark, die als aanvoerder van Jong Zweden deze zomer het jeugd-EK won, al weten open te staan voor een transfer naar Palermo. De club eindigde vorig seizoen als elfde in de Serie A. "Ja, absoluut. Het is een prachtige club in een mooie competitie", zei hij in Voetbal International. "Het is cruciaal dat ik ergens aan spelen toekom en belangrijk kan worden. En uit de gesprekken met Palermo blijkt dat dat daar kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen