Twente en Heracles op schot, Fischer pechvogel Excelsior

11 juli 2015, 16:36

FC Twente en Heracles Almelo hebben overtuigende zeges geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Twente was vanmiddag (zaterdag) met maar liefst met 16-0 te sterk voor de Selectie Twenterand, terwijl Heracles met 8-0 won van de Almelose Selectie. Excelsior kwam tegen FC Oss niet verder dan 1-1. Sander Fischer vertolkte in dat duel een negatieve hoofdrol bij de Rotterdammers.

Al snel werd duidelijk dat Twente een monsterscore zou gaan neerzetten tegen de Selectie Twenterand. De ploeg van Alfred Schreuder was op schot en leidde bij rust al met 11-0. Hakim Ziyech en Shadrach Eghan waren de smaakmakers in de eerste helft. De middenvelders scoorden respectievelijk vijf en vier keer voor de doelwissel. Ook Hidde ter Avest en Tim Hölscher waren trefzeker. Na de onderbreking voerden invaller Jerson Cabral (2), Nana Ntuli, Lars Bleker en Felitciano Zschusschen de score nog op naar 16-0.

Heracles Almelo scoorde de helft van het aantal goals dat Twente vanmiddag produceerde. Met name voor rust was de ploeg van John Stegeman op dreef. Rick Hemmink, Robin Gosens, Bas Sibum en Paul Gladon (2) bepaalden de ruststand tegen de Almelose Selectie op 5-0. Na de pauze waren ook Wout Weghorst, Oussama Tannane en Brahim Darri nog doeltreffend.

Waar Twente en Heracles overtuigende zeges boekten, had Excelsior het een stuk lastiger. De Kralingers wisten zich niet te ontdoen van FC Oss: 1-1. Aanvoerder Sander Fischer was de pechvogel aan Rotterdamse zijde. De verdediger maakte al snel een eigen goal en miste in blessuretijd van de tweede helft bij een 1-1 stand een strafschop. Namens Excelsior had Cedric Badjeck daarvoor al voor de gelijkmaker gezorgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen