Gold Cup: Jamaica groepsleider, Ruiz trefzeker

12 juli 2015, 10:31

Jamaica heeft in de nacht van zaterdag op zondag de macht gegrepen in Groep B van de Gold Cup. Het land uit het Caribisch gebied ten zuiden van Cuba won met 1-0 van Canada en staat daarom aan de leiding in de poule.

De Jamaicanen wonnen op de valreep van Canada. Beide ploegen stevenden namelijk tot aan de blessuretijd af op een doelpuntloos gelijkspel. Rodolph Austin, middenvelder van Leeds United, knikte het elftal van bondscoach Winfried Schäfer in extremis naar de winst. Door de drie punten is Jamaica zo goed als zeker van deelname aan de knock-outfase.

In de andere wedstrijd in Groep B bleven Costa Rica en El Salvador steken op een remise. Bryan Ruiz, oud-speler van FC Twente en PSV en aanwinst van Sporting Lissabon, schoot de Costa Ricanen op voorsprong. In de blessuretijd zorgde Dustin Corea echter voor een puntendeling.

Voor Costa Rica wordt het zodoende nog lastig om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Het heeft twee punten na twee duels, evenveel als El Salvador. Jamaica heeft vier punten, Canada één. Naast de nummers één en twee gaan echter ook de twee beste nummers drie uit drie groepen door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen