Feyenoord wint van Düsseldorf, Kuyt maakt rentree

12 juli 2015, 18:01   Bijgewerkt: 12 juli 2015, 18:55

Na negen jaar heeft Dirk Kuyt weer een wedstrijd gespeeld in het shirt van Feyenoord. De 34-jarige aanvaller deed zondag mee in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf, door de Rotterdammers met 2-0 gewonnen. Kuyt kwam na 45 minuten als invaller in de ploeg, hij verving Colin Kazim-Richards.

Voordat hij het veld verliet en plaatsmaakte voor Kuyt, had Kazim de score geopend voor Feyenoord. De spits schoot raak na een prima pass van Marko Vejinovic, die in de basis mocht beginnen. Hij vormde in de eerste helft een middenveld met Jens Toornstra en Lex Immers. Twintig minuten voor tijd kwam Karim el Ahmadi in de ploeg voor Toornstra en de Marokkaan bepaalde met een knap schot de eindstand op 2-0.

Bij Feyenoord ontbrak Jordy Clasie, voor de middenvelder is concrete belangstelling vanuit het buitenland. Een transfer naar Southampton, de ploeg van Ronald Koeman, lijkt te lonken voor de international.

Opstelling Feyenoord tegen Fortuna Düsseldorf: Vermeer (46' Hahn); Karsdorp, Van Beek (60' Dammers), Kongolo, Vilhena (80' Verdonk); Toornstra (70' El Ahmadi), Vejinovic (75' Sleegers), Immers (60' Schuurman); Basacikoglu (75' Te Vrede), Kazim-Richards (46' Kuyt) en Achahbar (46' Boëtius)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen