Servische middenvelder Pantic alsnog naar Vitesse

Ger
13 juli 2015, 10:57

Danilo Pantic heeft zich aangesloten bij het trainingskamp van Vitesse in Oostenrijk. De middenvelder (18) maakte op 26 mei 2013 zijn debuut bij Partizan Belgrado. Hij zal op huurbasis gaan uitkomen voor Vitesse. De laatste formaliteiten moeten nog worden afgerond.

De Servische jeugdinternational is de zevende versterking voor Vitesse. Eerder werden al Maikel van der Werff, Milot Rashica, Lewis Baker, Nathan, Isaiah Brown en Sheran Yeini aangetrokken. Pantic werd maanden geleden al met Vitesse in verband gebracht. Afgelopen winter zei hij in een Servische krant dat hij 'spoedig naar Chelsea zou verkassen' en via die club naar Arnhem zou gaan.

"Met de komst van Baker en Yeini hebben we al twee goede middenvelders aan de selectie weten toe te voegen. Daar komt nu het jonge Servische talent Pantic bij", zegt technisch directeur Mo Allach over de nieuweling op de clubwebsite. "Dat alle aanwinsten deze week kunnen meetrainen is belangrijk voor het groepsproces en om hen zo snel mogelijk onze manier van voetballen eigen te laten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen