Van Gaal heeft ook middenvelder Schneiderlin binnen

Ger
13 juli 2015, 15:14

Manchester United heeft de middenlinie een flinke kwaliteitsinjectie gegeven. De club van manager Louis van Gaal kan de komende jaren beschikken over Morgan Schneiderlin, die overkomt van Southampton. Hij tekende op Old Trafford tot medio 2019. In de overeenkomst is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

De 25-jarige Schneiderlin wilde Southampton een jaar geleden eigenlijk al verlaten. Tottenham Hotspur had de Franse international graag willen strikken, maar The Saints weigerden mee te werken. Met United heeft Schneiderlin nu een transfer te pakken naar een nóg grotere club. "De kans om deel uit te maken van deze selectie kon ik niet laten lopen. Ik kan mijn geluk niet op nu ik een speler van United ben", aldus Schneiderlin.

"Gelukkig is de transfer beklonken voor onze tour door de Verenigde Staten", zegt Van Gaal. "Dat trainingskamp is zeer belangrijk tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen." Naast Schneiderlin verwelkomde United ook middenvelder Bastian Schweinsteiger als aanwinst. De international van Duitsland is uit eigen land afkomstig van Bayern München.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen