Xavi haalt uit naar Real Madrid: "Verbitterde Casillas"

Ger
14 juli 2015, 16:36

Xavi is niet te spreken over de manier waarop Real Madrid met Iker Casillas is omgegaan. Volgens de middenvelder, die deze zomer na een succesvolle carrière vertrok bij FC Barcelona, getuigt de handelswijze van de Koninklijke van weinig respect.

De 34-jarige Casillas maakte zondag tijdens een emotionele persconferentie bekend dat hij overstapt naar FC Porto. De routinier was in totaal 25 jaar actief voor de Spaanse topclub. Voorzitter Florentino Pérez van Real was opmerkelijk genoeg niet bij de persconferentie aanwezig. Na boze reacties van vele supporters zou de preses alsnog hebben besloten om een afscheidsbijeenkomst voor de doelman te organiseren.

De manier waarop Real handelde, staat in schril contrast met het grootste afscheid van Xavi bij Barcelona. De spelmaker is al tijden goed bevriend met zijn landgenoot en merkte naar eigen zeggen dat Casillas de laatste jaren minder plezier had in zijn werk. "Hij lijkt zelfs verbitterd en dat zou iedereen in dit land aan het denken moeten zetten", schrijft Xavi in de Spaanse krant La Vanguardia. "Het kan niet zo zijn dat oudere Spaanse sporters te weinig respect krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen