PEC Zwolle sprak oriënterend met Royston Drenthe

15 juli 2015, 17:09

In de zoektocht naar versterkingen voor de selectie komt PEC Zwolle mogelijk uit bij Royston Drenthe. De club uit Overijssel heeft een eerste gesprek gehad met de linkspoot, die op het moment nog onder contract staat bij het Turkse Kayseri Erciyesspor.

FCUpdate.nl weet dat er een oriënterend gesprek heeft plaatsgevonden tussen PEC Zwolle en Drenthe. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in Nederland en de nummer zes van het vorige eredivisieseizoen is geïnteresseerd.

Voor de Zwolse club geldt wel dat Drenthe eerst een transfervrije status moet hebben. Dat betekent dat zijn contract bij Kayseri Erciyesspor, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Turkse Süper Lig, ontbonden moet worden. De 28-jarige Drenthe moet dus eerst een oplossing vinden met zijn werkgever.

De carrière van Drenthe zag het levenslicht bij Feyenoord, daarna speelde de speler voor Real Madrid, Hércules CF, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading FC, Sheffield Wednesday en dus Kayseri Erciyesspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen