Juventus-sterkhouder Vidal hard op weg naar Bayern

16 juli 2015, 00:03

Italië is in rep en roer, omdat er een megatransfer in de maak is. In de Italiaanse media wordt er gesproken van een akkoord tussen Juventus en Bayern München over een overstap van Arturo Vidal. De Chileense middenvelder zou voor een slordige 40 miljoen euro naar de kampioen van Duitsland verkassen.

Juventus heeft het Bayern-bod van 40 miljoen euro, inclusief bonussen, volgens meerdere bronnen geaccepteerd. Onder meer Sky Sport Italia stelt dat de clubs er nagenoeg uit zijn. Juventus wilde eigenlijk 45 miljoen euro hebben, maar ontvangt dus toch een flinke zak met geld voor Vidal. Fernando Felicevich, de zaakwaarnemer van de Chileen, zou al in München zijn om de persoonlijke voorwaarden te bespreken.

La Stampa stelt zelfs dat Bayern en Vidal zelf ook al overeenstemming bereikt hebben. Het medium claimt dat er een akkoord is bereikt over een vierjarig contract, met een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro.

In 2011 was Vidal al dicht bij een transfer naar Bayern, maar de middenvelder verruilde Bayer Leverkussen toen voor 12,5 miljoen euro voor Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen