Ajax lijkt spits Sanogo snel te gaan presenteren

16 juli 2015, 18:20

Ajax lijkt Yaya Sanogo op zeer korte termijn officieel als aanwinst te presenteren. De spits komt voor één seizoen op huurbasis over van Arsenal en zet volgens het ANP snel zijn handtekening onder een huurcontract. Bij de nummer twee van het afgelopen eredivisieseizoen moet Sanogo de concurrentie aangaan met Arek Milik.

Sanogo arriveerde donderdag in Amsterdam, waar hij onderworpen werd aan een medische keuring. Mogelijk wordt de spits samen met Amin Younes gepresenteerd. De vleugelaanvaller van Borussia Mönchengladbach, jeugdinternational van Duitsland, heeft al met Ajax overeenstemming bereikt over een driejarig contract.

Waar Sanogo en Younes in Amsterdam neerstrijken, lijkt Ricardo Kishna juist te vertrekken bij Ajax. Italiaanse media stellen dat Lazio Roma een akkoord bereikt heeft over de komst van de flankspeler, die tot medio 2016 onder contract staat in de Amsterdam ArenA en nog geen nieuwe aanbieiding voorgeschoteld heeft gekregen door Ajax.

Coach Frank de Boer verwacht dat hij zijn selectie voor het komende seizoen na deze week op orde zal hebben. Hij hoopt de door Manchester United begeerde Jasper Cillessen te behouden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen