Eagles-beul Ferencváros onderuit, West Ham wint

17 juli 2015, 00:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ferencváros heeft de riante 4-1 overwinning op Go Ahead Eagles in de eerste voorronde van de Europa League geen goed gevolg gegeven in de tweede voorronde van het Europese toernooi. De Hongaarse club verloor in eigen huis met 0-1 van het Bosnische Zeljeznicar. Een doelpunt van Dženis Beganovic in de blessuretijd gaf de doorslag in Budapest.

In tegenstelling tot Ferencváros deed West Ham United wel goede zaken in de tweede voorronde van de EL. De ploeg van manager Slaven Bilic boekte voor het eigen publiek een overwinning op het Maltese Birkirkara FC. Het was wel zuinig aan de kant van The Hammers, die dankzij een late treffer van James Tomkins met 1-0 wisten te zegevieren.

In Liechtenstein debuteerde de van Willem II overgekomen Ali Messaoud bij FC Vaduz met een 3-1 overwinning op JK Nomme Kalju uit Estland. Ook Geoffrey Castillion maakte zijn debuut. De oud-Ajacied wist zelfs tot scoren te komen bij het Hongaarse Debreceni VSC. Hij tekende de gelijkmaker aan tegen FC Skonto (2-2). Hedwiges Maduro (PAOK Saloniki) verloor als invaller met 2-1 bij het Kroatische Lokomotiva.

Volgende week worden de returns afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen