Ajax speelt gelijk bij officieus debuut Sanogo

17 juli 2015, 16:48

Slechts enkele uren nadat zijn komst officieel werd gemaakt, heeft Yaya Sanogo al wedstrijdminuten gemaakt in het shirt van Ajax. De 22-jarige Franse aanvaller, gehuurd van Arsenal, deed vrijdag 45 minuten mee in een oefenwedstrijd van Jong Ajax tegen VfL Wolfsburg onder 23.

Sanogo had een basisplaats en werd in de rust vervangen. De eindstand van 1-1 was toen al bepaald. Robert Muric bracht Jong Ajax aan de leiding, Bastian Schulz herstelde het evenwicht namens VfL Wolfsburg onder 23. Onder meer ook Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, Nick Viergever, Lucas Andersen en Nemanja Gudelj kregen speeltijd aan Amsterdamse zijde.

De A-selectie van Ajax trapt later op de avond, om 19.00 uur, af tegen de hoofdmacht van Wolfsburg.