Gerrard blinkt uit bij competitiedebuut voor Galaxy

Ger
18 juli 2015, 09:32

Steven Gerrard heeft een uitstekend debuut gemaakt voor Los Angeles Galaxy. De 35-jarige middenvelder, die deze zomer overkwam van Liverpool, was bij drie doelpunten betrokken in de gewonnen thuiswedstrijd tegen San Jose Earthquakes.

Het officiële debuut van Gerrard voor LA Galaxy leek aanvankelijk in het water te vallen. Door twee treffers van Quincy Amarikwa nam San Jose Earthquakes in de eerste helft een voorschot op de zege. Een benutte strafschop van Robbie Keane bracht de thuisploeg na een half uur spelen terug in de wedstrijd. De bal was op de penaltystip gegaan na een overtreding van Tommy Thompson op Gerrard. Nog voor de pauze tekende de Engelsman zelf voor de 2-2.

Na de hervatting liep LA Galaxy alsnog uit naar een ruime overwinning. Keane (2) en Sebastian Lletget waren trefzeker in het StubHub Center. Gerrard verzorde de assist bij de 3-2. De middenvelder speelde zijn volledige profcarrière voor Liverpool. Na zeventien seizoenen op Anfield Road koos Gerrard eerder dit jaar voor een avontuur in de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen