'Transfervrije Van der Heijden op lijstje Feyenoord'

20 juli 2015, 09:12

Hij is reeds vertrokken bij Vitesse en leek voor een avontuur in een buitenlandse competitie te gaan, maar mogelijk blijft Jan-Arie van der Heijden gewoon in de Eredivisie. De centrale verdediger is een kandidaat om de verdediging van Feyenoord te versterken. Dat meldt Voetbal International.

Sven van Beek is nog wel een tijdje zoet met een enkel- en knieblessure en dat heeft Feyenoord ertoe doen besluiten om te zoeken naar een aanwinst voor de defensie. Van der Heijden heeft na zijn vertrek bij Vitesse een transfervrije status en geldt daarom als een aantrekkelijke optie voor de Rotterdammers. Mogelijk bewandelt hij dus dezelfde weg als Marko Vejinovic, die ook al van Vitesse naar Feyenoord verkaste.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Feyenoord en Van der Heijden snel met elkaar om tafel zullen gaan. De club uit Rotterdam-Zuid trapt het nieuwe seizoen op 8 augustus af tegen FC Utrecht. Voordat het zover is, wordt er nog geoefend tegen Southampton (donderdag) en Olympiakos (1 augustus).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen