Streppel ziet ziekenboeg Willem II leegstromen

20 juli 2015, 13:31

Jurgen Streppel kon een tijdje geen beroep doen op een viertal geblesseerde spelers, maar de trainer van Willem II heeft goed nieuws gekregen. Richairo Zivkovic, Jordens Peters, Funso Ojo en Erik Falkenburg verlaten de lappenmand waarschijnlijk snel genoeg om zaterdag in actie te kunnen komen in het oefenduel met het Turkse Osmanlispor.

Het kwartet potentiële basisspelers is op goede weg terug. Zivkovic had last van zijn bovenbeen, Ojo liep rond met liesklachten, Peters wordt al een tijdje geplaagd door een onwelwillende kuit en Falkenburg revalideert nog altijd van de enkelblessure die hij afgelopen seizoen bij NAC Breda opliep. Freek Heerkens viel afgelopen zaterdag tegen Moeskroen (1-3 winst) uit, maar de schade bij hem lijkt mee te vallen.

Streppel is blij dat de selectie van Willem II snel weer aangevuld wordt met de vier spelers. "Ze zijn belangrijk voor onze ploeg. Hoe sneller ze inzetbaar zijn, des te beter dat voor ons is", aldus de coach van Willem II tegen Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen