Drenthe in PEC-wachtkamer; ook Owusu-Abeyie in beeld

20 juli 2015, 14:34

Vorige week kwam naar buiten dat PEC Zwolle oriënterend gesproken heeft met Royston Drenthe. Het is echter uiterst twijfelachtig of Drenthe de verrassende overstap naar de Overrijsselse club zal maken. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid staat namelijk nog onder contract bij het Turkse Kayseri Erciyesspor, waardoor die situatie eerst opgelost moet worden.

"Wij willen graag doorpakken, want we zijn onderbezet op de vleugels voorin. Het zou niet goed zijn als we alleen onze pijlen zouden richten op Royston, er zijn meer opties", vertelt Nijkamp aan FOX Sports. "We hebben ook geen formele afspraken met hem gemaakt. Of Royston de vacante positie gaat invullen, dat zal de tijd leren. Voor de competitiestart op 8 augustus komt er zeker duidelijkheid."

Naast Drenthe is ook Quincy Owusu-Abeyie in beeld bij PEC Zwolle. De speler heeft reeds gesproken met de nummer zes van het vorige eredivisieseizoen. De 29-jarige Nederlander staat bekend als een echte clubhopper. Hij speelde in zijn carrière al voor Ajax, Arsenal, Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Al Sadd, Málaga, Panathinaikos en Boavista. Bij de laatstgenoemde club is hij transfervrij vertrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen