Atlético slaat slag en legt Savic voor vijf jaar vast

20 juli 2015, 23:41

Atlético Madrid heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De Spaanse topclub neemt Stefan Savic over van Fiorentina. De 24-jarige verdediger heeft voor vijf seizoenen getekend in het Estadio Vicente Calderón. Met de transfer is, als we Spaanse media mogen geloven, ruim tien miljoen euro gemoeid.

Savic is maandag medisch gekeurd bij Atlético en omdat deze keuring goed verliep, kon de transfer dezelfde dag worden afgerond. De Montenegrijn werd in 2011 door Manchester City weggeplukt bij Partizan Belgrado en verhuisde een jaar later naar Fiorentina, waar hij uitgroeide tot een belangrijke pion. Savic ontwikkelde zich tot één van de betere verdedigers in de Serie A. Opmerkelijk is dat Savic in januari van dit jaar een nieuw contract tekende bij de ploeg uit Florence, tot medio 2019. Desondanks kon Atlético hem nu overnemen.

"We zijn heel blij dat we eruit gekomen zijn met Fiorentina, want Stefan heeft een geweldige toekomst voor zich", denkt Jose Luis Perez Caminero, sportief directeur van Atlético. "Hij is een snelle en sterke verdediger, die ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft. Ik weet zeker dat hij een absolute versterking is."

Eerder deze zomer raakte Atlético centrumverdediger João Miranda de Souza Filho kwijt aan Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen