Schaken wacht op ADO Den Haag: "Ik sta te popelen"

22 juli 2015, 09:45

Ruben Schaken hoopt dat zijn transfer naar ADO Den Haag snel afgerond kan worden. De ervaren rechtervleugelaanvaller bereikte onlangs met de Haagse club overeenstemming over een tweejarig contract en rekent erop dat de deal binnen enkele dagen officieel beklonken kan worden.

"Ik sta te popelen om bij ADO te gaan spelen", zegt Schaken in De Telegraaf. ADO Den Haag neemt de aanvaller over van Inter Baku. "Ik heb een goed contact met de mensen in Azerbeidzjan en reken erop dat er wordt meegewerkt. Het ziet er goed uit. En dat is maar goed ook, want ik wil nog wat laten zien."

Tot een jaar geleden speelde Schaken voor Feyenoord, in Rotterdam-Zuid werd hij aan de kant gezet door toenmalig coach Fred Rutten. Schaken wil zichzelf graag opnieuw bewijzen in de Eredivisie. "Ik heb de vorm nog. Ik heb genoeg voor mijn kiezen gehad, maar daardoor ben ik alleen maar meer geprikkeld geraakt."

Bij ADO Den Haag gaat Schaken mogelijk een voorhoede vormen met topscorer Michiel Kramer. De spits leek onderweg naar het Arabische SC Baniyas, maar die transfer ketste deze week definitief af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen