Zwitsers toptalent volgt broer en tekent bij Wolfsburg

22 juli 2015, 11:02

Ruim drie jaar na zijn broer Ricardo heeft ook Francisco Rodriguez een contract getekend bij VfL Wolfsburg. Het 20-jarige toptalent komt over van FC Zürich, waarvoor ook zijn broer speelde, en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2018. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Ricardo Rodríguez, de drie jaar oudere broer van Francisco, tekende in januari 2012 bij Wolfsburg en ontwikkelde zich sindsdien tot een vaste waarde bij de Duitse club. VfL Wolfsburg, vorig seizoen verrassend tweede in de Duitse Bundesliga, hoopt dat Francisco zich op eenzelfde manier zal ontwikkelen. De jonge Zwitser debuteerde vorig jaar in het eerste elftal van FC Zürich en doorliep verschillende nationale jeugdselectie. Hij ontving onlangs een uitnodiging voor de nationale ploeg van Chili, maar wil voor Zwitserland uitkomen.

Met zijn overstap naar Wolfsburg gaat voor Rodríguez een droom in vervulling. "Zeker omdat ik hier voor de eerste keer met mijn broer in een eerste elftal kan spelen", aldus de aanvallende middenvelder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen