ADO Den Haag rondt komst Ruben Schaken af

22 juli 2015, 15:47

De overstap van Ruben Schaken naar ADO Den Haag is afgerond. De rechtervleugelaanvaller zette woensdag in het Kyocera Stadion zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Schaken is afkomstig van Inter Baku uit Azerbeidzjan, dat hem een jaar geleden overnam van Feyenoord.

De 33-jarige Schaken, zevenvoudig international van Nederland, sluit volgens ADO nog deze week aan bij de selectie van coach Henk Fraser. "ADO Den Haag is erg blij hem aan de selectie toe te kunnen voegen", voegt de club eraan toe. Schaken speelde, voor zijn komst naar Feyenoord, voor Cambuur, BV Veendam en VVV Venlo. Tussen 2010 en 2015 stond de aanvaller onder contract bij Feyenoord, in oktober 2012 werd hij voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bij zijn debuut, tegen Andorra, wist hij meteen te scoren.

In De Telegraaf liet Schaken vanochtend weten zin te hebben in zijn avontuur in Den Haag: "Ik sta te popelen om bij ADO te gaan spelen", sprak de 33-jarige aanvaller, die nog lang niet versleten is. "Ik heb de vorm. Ik heb genoeg voor mijn kiezen gehad, maar daardoor ben ik alleen maar meer geprikkeld geraakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen