Afellay heeft meerdere ijzers in het vuur; PSV wacht af

24 juli 2015, 08:09

PSV wil Ibrahim Afellay deze zomer graag verwelkomen op het oude nest en hoopt op korte termijn een antwoord te krijgen van de 29-jarige middenvelder. Het is nog maar de vraag of de verloren zoon zal terugkeren in het Philips Stadion, aangezien er meer kapers op de kust zijn voor hem.

Afellay schermt volgens De Telegraaf met de interesse van meerdere clubs. Een van de belangstellenden zou Sporting Lissabon zijn. De Portugese club overweegt een aanbod neer te leggen bij de 50-voudig international van Oranje. Oud-PSV'er Zakaria Labyad staat ook onder contract bij Sporting, maar de goede vriend van Afellay mag uit de Portugese hoofdstad vertrekken.

Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, stelt dat PSV hoopt op een snel antwoord van Afellay, maar dat de club de middenvelder 'vooralsnog geen ultimatum gesteld heeft'. Afellay heeft na zijn vertrek bij het Griekse Olympiakos een transfervrije status.

PSV vertrekt vrijdag naar Spanje, waar het zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Valencia speelt. Maxime Lestienne komt waarschijnlijk niet in actie tegen de nieuwe club van Zakaria Bakkali (ex-PSV). De Belg kampt met pijntjes en lijkt vervangen te worden door Gastón Pereiro, een andere aanwinst van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen