Fortuna Sittard strikt Janssen: "Een dynamische spits"

24 juli 2015, 10:30

Tim Janssen vervolgt zijn carrière bij Fortuna Sittard. De 29-jarige aanvaller maakt op transfervrije basis de overstap van De Graafschap en tekent een contract voor één seizoen bij de Limburgse Jupiler League-club.

"Met het aantrekken van Janssen hebben we onze nummer 9 binnen", zegt technisch manager Charly Chudik op de clubwebsite. "Een jongen met een groot loopvermogen en veel diepgang, die op het juiste moment voor de goal staat. Zijn speelstijl past goed bij ons middenveld. Hij is een dynamische spits, die veel loopt, bewegelijk is, de combinatie zoekt en verdedigers meetrekt waardoor hij ruimte creëert. Met onze bewegelijke en snelle aanvallers als Mert en Briels erachter een prima match dus. En niet geheel onbelangrijk: hij heeft Eredivisie-ervaring en is sterk in de coaching. Eigenschappen die wij goed kunnen gebruiken in ons jonge team."

Janssen is blij met zijn nieuwe stap. "Sittard heeft een speciale plek in mijn hart. Mijn opa en oma wonen er nog altijd en mijn vader is er geboren. Dus toen ik hoorde dat Fortuna interesse had, ben ik graag het gesprek aangegaan. Het enthousiasme van de trainers sprak me meteen aan. Ze lieten duidelijk merken dat ze me graag wilden hebben. Dat was voor mij een goede basis om voor Fortuna te kiezen. Het gevoel klopte gewoon. Ik hoop met mijn ervaring en specifieke kwaliteiten het team te kunnen helpen."

Janssen is oud-speler van NEC Nijmegen, RKC Waalwijk, FC Eindhoven, PEC Zwolle, PSV, Esbjerg fB en FC Midtjylland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen