De Jong legt uit: "Ik geloof in het project van Milan"

24 juli 2015, 16:36

De verwachting was dat Nigel de Jong deze zomer, na drie seizoenen trouwe dienst, zou vertrekken bij AC Milan. Het contract van de 30-jarige middenvelder liep af en een transfer leek aanstaande, maar eind juni zette de Oranje-international plotseling zijn handtekening onder een nieuw contract in San Siro. Hij is nu tot de zomer van 2018 aan de nummer tien van het afgelopen seizoen in de Serie A verbonden.

In een persconferentie gaf De Jong vrijdag tekst en uitleg bij zijn beslissing om bij AC Milan te blijven. Hij heeft er vertrouwen in dat de club de weg omhoog in gaat slaan, zei hij. "Ik heb de tijd gehad om rustig na te denken over mijn toekomst. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het voor mij het beste was om te blijven. Ik ben hier gelukkig en hetzelfde geldt voor mijn familie. Ik geloof in het nieuwe project van AC Milan."

Milan heeft sinds dit jaar een nieuwe eigenaar en wisselde deze zomer van coach, Sinisa Mihajlovic volgde Filippo Inzaghi op. De Jong gelooft erin dat Milan weer naar de top van de Serie A kan. "We gaan Europa weer in en gaan ons mengen in de strijd om het kampioenschap. Dat is de reden dat ik hier nog ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen