PEC strikt Marcellis: "Hij stond al langere tijd op onze lijst"

24 juli 2015, 20:30

Drievoudig Oranje-international Dirk Marcellis draagt komend seizoen het shirt van PEC Zwolle. De overstap van de verdediger, die al geruime tijd in de lucht hing, is vrijdag officieel afgerond. De club van coach Ron Jans bevestigt dat Marcellis voor één jaar getekend heeft, met optie voor nog een seizoen.

Marcellis trainde al anderhalve week mee bij PEC Zwolle en kwam in actie in oefenwedstrijden tegen Sparta Rotterdam en het Turkse Mersin. Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met zijn komst. "Marcellis stond al langere tijd op onze lijst. Het doet me dan ook deugd dat we hem nu aan onze selectie toevoegen. Met zijn komst halen we een goede voetballer met een brok ervaring binnen. Het feit dat hij international is geweest en alle mogelijke prijzen in Nederland heeft gewonnen, zegt wat dat betreft genoeg", vindt de beleidsmaker.

Het afgelopen half jaar speelde de 27-jarige Marcellis voor NAC Breda, waarmee hij degradeerde uit de Eredivisie. Eerder stond de rechtsbenige verdediger jarenlang onder contract bij PSV en AZ. Met de club uit Eindhoven werd Marcellis in 2008 kampioen van Nederland, vijf jaar later won hij met AZ de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen