Afgang voor Denswil en Vormer bij start competitie

24 juli 2015, 22:36   Bijgewerkt: 24 juli 2015, 23:56

Het is pas half juli, maar de Belgische competitie is alweer begonnen. Club Brugge, dat vorig seizoen net naast het kampioenschap greep, opende de voetbaljaargang 2015/2016 met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Sint Truiden. Tegen alle verwachtingen in verloor Club Brugge, met 2-1.

Bij Club Brugge begonnen de Nederlanders Ruud Vormer en Stefano Denswil, in het verleden actief voor respectievelijk Feyenoord en Ajax, in de basis. Ook good-old Timmy Simons, ex-PSV, verscheen aan de aftrap. Tom de Sutter opende na een half uur de score en teamgenoot Abdoulay Diaby kreeg vlak daarna een prima kans op de 0-2, maar benutte deze niet. De thuisploeg knokte zich vervolgens terug in de partij en twee doelpunten in de tweede helft bezorgden de promovendus een verrassende, maar zeker niet onverdiende overwinning. Sint Truiden eindigde het duel met tien man, na een rode kaart voor matchwinner Edmilson Paulo da Silva in de 78ste minuut.

Zondag speelt landskampioen AA Gent zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, tegen Westerlo. Ook Anderlecht komt die middag in actie, in eigen huis tegen Waasland-Beveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen