FC Groningen ziet ook Kieftenbeld naar Engeland gaan

Ger
26 juli 2015, 11:52   Bijgewerkt: 26 juli 2015, 12:11

FC Groningen raakt na Tjaronn Chery deze transferperiode nóg een vaste waarde kwijt. Aanvoerder Maikel Kieftenbeld stapt zo goed als zeker over naar Birmingham City. Beide clubs hebben elkaar gevonden in de voorwaarden van de transfer.

De Engelse eerstedivisionist maakt een gelimiteerde transfersom over voor de 25-jarige Kieftenbeld. De middenvelder, die ontbreekt in de wedstrijdselectie voor het oefenduel van de Groningers met Roda JC, moet nog wel tot persoonlijke overeenstemming met Birmingham City komen. Kieftenbeld speelde de afgelopen vijf seizoenen voor FC Groningen. Hij kwam tot 171 officiële wedstrijden. Vorig jaar verlengde Kieftenbeld zijn aflopende verbintenis met twee seizoenen.

Eerder deze zomer raakte de bekerwinnaar al Chery kwijt. De spelmaker is overgestapt naar Queens Park Rangers, dat eveneens uitkomt in de Engelse eerste divisie. "Gezien de recente transferontwikkelingen zal FC Groningen zich nog nadrukkelijker op de transfermarkt oriënteren om de selectie te versterken", zo laat de club van trainer Erwin van de Looi weten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen