Blanc hoopvol over Di Maria: "Nadert zijn voltooiing"

28 juli 2015, 10:58

Coach Laurent Blanc van Paris Saint Germain heeft goede hoop dat Angel di Maria zijn selectie komt versterken. De toekomst van de Argentijnse vleugelspeler is al maanden onderwerp van gesprek en volgens Blanc nadert zijn club een akkoord met Manchester United, de huidige werkgever van Di Maria.

"De zaak nadert zijn voltooiing", liet Blanc zich ontglippen in Chicago, waar hij met zijn ploeg verblijft voor een oefentrip. De oud-verdediger hoopt op een goede afloop: "Ik ben er vrij positief over, maar bij transfers weet je nooit wat er kan gebeuren. Dus zo lang het niet officieel is...", houdt hij een slag om de arm.

"Wat ik nu zeg, is de waarheid", vervolgt de coach van de Franse kampioen. "Het belangrijkste voor mij is om hem volgend seizoen in de selectie van PSG te zien. Maar zoals jullie allemaal weten, maakt Di Maria nu deel uit van een fantastische club die Manchester United heet. We moeten dus even geduld hebben."

De Franse krant Le Parisien meldde eerder deze maand al dat Di Maria tot een persoonlijk akkoord gekomen was met PSG. Voor de international ligt in het Parc des Princes een contract voor vijf jaar klaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen