Nijhuis fluit duel om JC Schaal: "Mooi vooruitzicht"

28 juli 2015, 12:07

De eerste wedstrijd van het Nederlandse voetbalseizoen, het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen landskampioen PSV en bekerwinnaar FC Groningen, wordt gefloten door Bas Nijhuis. Dat heeft de KNVB laten weten. De Tukker krijgt assistentie van Rob van de Ven en Charl Schaap. Vierde man is Angelo Boonman, Kevin Blom en Pol van Boekel fungeren in de Amsterdam ArenA als de vijfde en zesde official.

Nijhuis is blij met zijn aanstelling, laat hij weten: "Het is een mooi vooruitzicht om zondag op het veld te staan. De wedstrijd om de Johan Cruijff schaal is namelijk altijd een mooi moment, omdat het nieuwe seizoen dan weer van start gaat. En extra mooi is dat de clubs meteen spelen om de eerste prijs van het seizoen."

Eerder deze maand kreeg Nijhuis al ander goed nieuws te horen, de scheidsrechter is namelijk gepromoveerd naar de Elitegroep van de UEFA. Het wordt voor hem de eerste keer dat hij het duel om de Johan Cruijff Schaal fluit. De wedstrijd tussen PSV en FC Groningen begint komende zondag om 18.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen