Bekende treft Vd Brom: "Hij kan zijn borst natmaken"

30 juli 2015, 10:24

Haluk Gungor is keeperstrainer van Istanbul Basaksehir, dat vanavond (donderdag) in de Europa League aantreedt tegen AZ. De Turk is een oude bekende van trainer John van den Brom, die hij vandaag dus weer eens ontmoet. In het seizoen 1995/1996 speelden beide oud-spelers samen bij Istanbulspor. "John van den Brom kan zijn borst natmaken. Wij gaan het zijn ploeg heel lastig maken", zegt Gungor voor het Europese duel.

"Ik herinner me Van den Brom vooral als een goed mens en een slimme speler", zegt Gungor in De Telegraaf over de trainer van AZ. "Hij was met alles twee stappen verder dan wij. Het is jammer dat hij destijds maar één seizoen is gebleven. We hadden destijds een heel goed team, met Leo Beenhakker als trainer", aldus de keeperstrainer van Istanbul Basaksehir.

"Het wordt een bijzonder weerzien, daar ben ik van overtuigd. Maar het neemt niet weg dat wij hier slechts met één doel naartoe zijn gekomen: winnen", vervolgt Gungor.

Istanbul Basaksehir speelt vanavond zonder haar sterspeler Emre, oud-speler van onder meer Internazionale en Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen