Van Gaal stoort zich en 'weet niet' waar Di Maria is

30 juli 2015, 10:47

Manchester United-doelman David De Gea wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid en daar begint manager Louis van Gaal zo langzamerhand wel genoeg van te krijgen. Man United wil geen zaken doen, tenzij Real-verdediger Sergio Ramos in de deal betrokken wordt. Hij mag echter niet vertrekken uit Madrid, waardoor er sprake is van een impasse.

"We zitten in een situatie dat niet goed is voor David De Gea, voor ons én voor de club waar hij misschien naartoe wil", zegt Van Gaal, die de oefentrip met Man United afsloot met een 2-0 verlies tegen Paris Saint Germain. Ondertussen weet de Nederlandse manager niet hoe het ervoor staat met Angel Di Maria, die op weg lijkt naar PSG. "Ik heb geen idee waar hij is", stelt Van Gaal opvallend genoeg.

Overigens dreigt Van Gaal in de clash te komen liggen met de grote sponsoren van Man United. De bedrijven willen dat de Engelse topclub volgend jaar gaat touren door Azië, maar daar ziet de Nederlandse oefenmeester absoluut geen heil in. Grote geldschieters als Chevrolet en Aon willen dat Man United haar tenten onder meer opslaat in China, stelt The Telegraph. Dat vindt Van Gaal maar niets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen